BARDAHL Bardahl Gear Oil Additiv 125 ml

Bardahl Gear Oil Additiv - 125 ml.

Bardahls Gear Oil Additiv er et specielt koncentrat af Bardahls berømte ”Polar Attraction”-formular, der formindsker friktion og støj i gearkassen, bagtøj og servostyringsenheder.

GEARKASSE PROBLEMER

Transmissioner og differentialer belastes forskelligt på forskellige tidspunkter - stort tryk ved start, lavere tryk ved kørsel og ofte pludselige, drastiske trykskift fra tung til let kan udvikle stor varme, leje- og gearkasse- støj og ødelæggende slid.

SERVOSTYRINGSPROBLEMER

Servostyringspumpe, trykventiler og lejer skal reagere hurtigt og glidende. De har behov for den samme smøring som andre bevægelige dele, ellers går ventilerne i stå, pumpe og lejer vil hyle. Uden en god smøring vil servostyringsenhederne være utilregnelige og larmende.

Et almindeligt problem er, at trykket frigør de fastsiddende ventiler. Når dette sker, bliver pumpen overbelastet og stopper, mens drivremmen fortsætter, og hyler på remskiven.

EGENSKABER

Bardahl koncentreret Gear Oil additiv lægger en fuldtids ”Polar Attraction”-hinde. Denne hinde er en speciel blanding af "polar”-organiske komponenter og ekstreme trykmidler, som binder til metal, udjævner de mikroskopiske spidser og huller, som forårsager friktion. Den smører under tryk og høje temperaturer, som kan ødelægge almindelige smøremidler, og nedsætter friktionen..

Dette betyder i gearkasser og bagtøj mindre støj og længere levetid til lejerne, gear og aksler. Det giver mindre varmeudvikling under belastning.

I servostyringsenheder smører og rengør Bardahl koncentreret Gear Oil Additiv, hvilket giver lejer og pumper længere levetid, frigør ventiler og stopper støj.

BRUGSANVISNING

GEARKASSER; Tilsæt 125ml Bardahl koncentreret Gear Oil additiv til hver enhed i stedet for den sædvanlige smørelse. Ved større enheder tilsæt 10% Bardahl koncentreret Gear Oil Additiv.

SERVOSTYRINGER; Tilsæt 125ml i stedet for den sædvanlige smørelse. Start motoren. Drej rattet helt til venstre, derefter helt til højre 10-15 gange. Udskift altid drivremmen, hvis den er itu eller slidt. Særdeles anvendelig i vindmøller.

1 tube (125 ml.) rækker til 1,25 ltr. olie

Klik her for at downloade sikkerhedsdatablad

Knudlund Autosupport ApS
Knudlundvej 22
8653 Them
CVR : 35048626

87981009
kontakt@knudlund-autosupport.dk
Del på Facebook
105,00 kr.
Plus evt. lev. omk.
 • Lagerstatus
 • Varenummer
  75 1604
 • Artikel nr.
  75 1604
 • Brugt
  Nej
 • Identifikationsnr.
  5015794016040
Knudlund Autosupport ApS
Knudlundvej 22
8653 Them
CVR : 35048626

87981009
kontakt@knudlund-autosupport.dk
Del på Facebook